BOZÜYÜK DOSTLARI DERNEĞİNDEN KİTAP OKUMA SEFERBERLİĞİNE DAVET

featured

Bozüyük’te faaliyet gösteren Bozüyük Dostları Derneği bu gün dernek üyeleri ile beraber Bozüyük Halk kütüphanesine giderek üye oldu.

Kitap okumanın vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu söyleyen dernek üyeleri kütüphaneden okumak için kitaplar aldılar, Bozüyük dostları derneği başkanı Mustafa Aksu konu ile ilgili yaptığı açıklamda ;

“Bir toplumun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasının yolu kitap okumaktan geçer. Kitap okuyanların çok olduğu toplumlarda bilim-teknoloji-demokrasi kültürü-toplumsal barış ve dayanışma daha da gelişir. Cehalet ortadan kalkar.

Bozüyük Dostları Derneği olarak temel hedefimiz, ulusumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkartmaktır. Bu da ancak, okuyan bir toplum yapısını kurmakla olur. Okuyan, çağdaş toplum olabilmek için tüm yurttaşlarımızı, başlattığımız Kitap okuma Seferberliğine katılmaya, Bozüyük Halk Kütüphanesine üye olmaya davet ediyoruz.”dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!