Bozüyük Belediyesi tarafından toplanan yardımlar Bilecik AFAD ekiplerine teslim edildi

featured

Geçtiğimiz ay Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremlerin sonrasında yaşanan can kayıpları, ülkemizi son derece üzerken, başlatılan çeşitli kampanyalar ile bölge halkının yaraları sarılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bozüyük Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanya ile hiç kullanılmamış ayakkabı, battaniye, iç çamaşırı, eldiven ve çoraplardan oluşan 62 koli kıyafet ve ısınma paketi, bölgeye ulaştırılmak üzere Bilecik AFAD İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde toplanan yardımlar Bozüyük’te kamyona yüklenerek, düzenlenen tutanak ile AFAD Şube Müdürü İrfan Demirçelik’e teslim edildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na Bozüyük Belediyesi’ne ve yardım kampanyasına katılan tüm Bozüyük halkına Elazığ halkı adına teşekkür edildi.

AFAD İl Müdürlüğü’nde toplanan yardımların Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri bölgeye hareket edecek, yardım konvoyları ile bölge halkına ulaştırılacağı belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!