“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

featured

Bozüyük’ün çeşitli mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı gittiği evlerde özellikle çocuklar ile yakından ilgilenirken; ” Yaptığımız her çalışma ve hizmet ileriye yönelik, çocuklarımızı rahat bir şekilde yaşatmak ve onlara mutlu bir dünya inşa etmek içindir, bizler onların yüzündeki mutlulukla ve sevinçle her sabah kalkıp işlerimize gidiyor, onlar için çalışıyor, onlar için yaşıyoruz” dedi. Yaptığı ziyaretlerde kendilerini evin bir bireyi gibi karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Bakıcı ; “Bozüyük olarak biz büyük bir aileyiz, ve her ailede olduğu gibi, birbirimize her konuda yardımcı ve destek oluyoruz” dedi.

Yapılan yatırımlar ile ilgili olarak gittiği evlerde kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Bakıcı, talepler doğrultusunda gerekli notları alarak, ilgili birimlere anında iletirken, kapısını çaldıkları her vatandaşın her ne sorunu varsa, yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Bakıcı, yoğun Cuma mesaisinde ilçedeki çalışmaları da ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar dilerken, son olarak hastanede yatan hastalar ile de görüştü. Gece mesaisindeki hastane personelinin yanına uğrayarak, hastalar ile yakından ilgilendikleri için kendilerine teşekkür ederek, şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar diledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!