Birleşik Emekliler Sendikası mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı

Birleşik Emekliler Sendikası Bozüyük Şube Başkanlığı geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda yeni şube başkanını ve yönetimini seçmişti. 63 oyla İsmail Düşünen yeni şube başkanı olurken, 23 oyla Nazmi Yüksel seçimi kaybetmişti. Seçilen yeni yönetim kurulu ve başkan İsmail Düşünen mazbatasını aldı.

featured

Sabah saatlerinde yönetim kurulu üyeleri ve genel merkez MYK üyesi Emine Çelik ile birlikte merkez ilçe seçim kuruluna giden İsmail Düşünen, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nın elinden mazbatasını aldı.

Mazbata alımında yönetim kurulu üyeleri Sezai Palabıyık, Cengiz Ersin, Mehmet Ertemiz, Özlem Yazar, Dilaver Erden, genel merkez MYK üyesi Emine Çelik ve Bozüyük Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı Başkan Düşünen’e eşlik etti. İsmail Düşünen, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, şunları belirtti.

“Hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Verilen emanetin bilincinde, aldığımız sorumluluğun farkındayız. Zirveden yeni ufuklara yeni ufuklardan yeni umutlara, yolculuğumuzu daha da ileri taşıyarak yeni umutlardan ufukların da ötesine taşıyacak kadro ile çok daha güzel çalışmalar sergileyeceğiz” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!