Benim nazarımda kutuplaştırıcı da sizsiniz, ayrıştırıcı da sizsiniz !

featured

AK Parti Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Çetin, sosyal medyada “Artık ne yazıkki ayırdılar önceden hep birlikte sunmak ne güzeldi” başlıklı haberimizdeki Bozüyük Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun söylemlerini eleştirerek ;

Çelenk koyma yönetmeliği’ne göre;
29 Ekim Cumhuriyet bayramı için çelenk koyacak kurumlar:
1- Kaymakamlık makamı çelengi
2- Garnizon komutanlığı çelengi
3- Belediye başkanlığı çelengi

Bunların dışında çelenk koymak isteyen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları mülki amirlikten 48 saat önce izin almak suretiyle, ilgili kurum ve kuruluşlardan sonra “devlet törenleri kutlama saati içinde” çelenk koyabilirler.

Eyy CHP hal böyleyken siz devlet törenlerinden üç saat sonra “alternatif çelenk” programı yaparak devlete kafamı tutuyorsunuz? Alternatif program yaparak ayrımcılık yapmış olmuyor musunuz? Böyle yaparak insanları kutuplaştırmış olmuyor musunuz?

Diğer taraftan diktatörlükle suçladığınız Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarında CHP’nin yapmış olduğu alternatif kutlama programına kamuda çalışan Şehit ve Gaziler Derneği başkanı olan şahsın da katılması ilginç bir durum değil mi? Bu tür davranışlar içerisinde olduğunuz için; efendiler benim nazarımda kutuplaştırıcı da sizsiniz, ayrıştırıcı da sizsiniz !” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!