Bayramda bile ihtiyaç sahiplerinin yanındaydılar

featured

“İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim” sosyal medya grup yöneticisi olan Kısmet Sağlam, amacımız hizmet beklentimiz dua ifadelerini kullandı. Sağlam yaptığı açıklamada; “Kurban Bayramı münasebeti ile grubumuz ihtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim üyeleri ve Bozüyük’te kurban kesen hayırseverler, tarafıma ulaşarak “sizler ihtiyaç sahiplerini daha iyi tanıyorsunuz, biz paylarımızı size versek sizlerde bizim için dağıtırmısınız diye rica edince, amacımız insanlara yardımcı olmak ve ihtiyaç sahiplerine bir şekilde faydalı olmak olduğu için severek kabul ettik.

200’E YAKIN PAY TARAFIMIZA ULAŞTIRILDI

Bu görevi bayramın 1. Günü ve 2. Günü olmak üzere seve seve üstlendik. Belirlediğimiz noktaya kesilen hayvanların payları ayrılmış bir şekilde gelerek bizlere teslim edildi. İki yüze yakın pay tarafımıza ulaştırıldı. Bayramın birinci günü eşim ve çocuklarımla, ikinci günü ise grup adminleri ile çıkarak Bozüyük’ün her mahallesindeki bildiğimiz ihtiyaç sahiplerine ve kurban kesemeyen birçok aileye vekaleten aracılık ettik.

TİTİZLİKLE VE ÖZENLE

Üç ayrı koldan paylaştığımız mahallelere ikişerden oluşan admin grubumuzla titizlikle ve özenle kapılarına kadar giderek payları teslim ettik grubumuz ihtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim birçok güzelliğe imza attığı gibi bu bayramda kurban payı dağıtarak ortak olduk” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!