BAYIRKÖY SPOR UMDUĞUNU BULAMADI

featured

Şehit  Ömer Halis Halis Stadyumu’nda  Bayırköy spor – Eskişehir Anadolu Üniversitesine  0-1 mağlup oldu. Bayırköy Spor B.Kadir, Hasan, M.Oktay, İ.hakkı,  Gökhan, Rıdvan,  Emre, Murat, Sıtkı, Y.Emre ve Şaban  ile müsabakaya başladı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi  İ.Burak, Cenk, Boran, Engin, A.Fırat , Oktay, Sinan, Hakan , Tahir, Mehmet  ve Habil ilk onbiri ile müsabakaya başladı.

Müsabakanın 5 dakikasında sağ taraftan kullanılan vuruşu Eskişehir Anadolu Üniversitesi oyuncularından Habib iyi yükselerek kafa vuruşu ile takımını  0-1 öne geçirdi.   25 dakikada oyun anında sakatlanan Tahir yerini  Emre’ye bıraktı.  43 dakikada Boran kırmızı kart ile saha dışına gönderildi.

İlkyarıda başka gol olmayınca devre  Konuk takımın 0-1 galibiyeti ile soyunma odasına gitti. İkinci devreye konuk takım değişiklikle başladı .46  dakikada  25 dakikada oyuna giren Emre yerini  Caner’e bıraktı.

55 dakikada Bayırköy spor  Emre’nin yerine  Ramazan’ı ve  Şaban’ın  yerine  Egiti aldı.  70  dakikada Eskişehir Anadolu Üniversitesi  Sinan’ın yerine  Ali’yi  80 dakikada  Habib’in yerine Samet’i aldı. 

Karşılıklı ataklarla geçen mücadelesini 90 dakikasında  Sıtkı’nın yerine A.Nail’i aldı. Fakat bu değişiklikler skora etki etmedi. 6 dakikalık uzatmada da sonuç değişmeyince Eskişehir Anadolu Üniversitesi sahadan  0-1 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!