Başköy Baştacı Kadınları derneğinin misafiri oldular

featured

Bozüyük halk eğitim merkezi Anafor tiyatro topluluğu yedinci oyununu Başköy’de faaliyet gösteren Başköy Baştacı Kadınları derneğinin daveti üzerine gerçekleştirdi.

Başköy ve Küplü köylüleri tarafınan yoğun izlenen oyun, seyirci tarafından büyük alkış aldı. Oyun öncesinde hem Baştacı kadınları derneği, hemde Hem de Küplü köy halkı tarafından genel Sanat yönetmeni Mert Testere ve ekibi cömert şekilde ağırlandı .

Oyun sonunda köylülerin talebini kırmayan Mert Testere onlarla birlikte salça yaptı. Oyun sonunda Baştacı Kadınları Derneği başkanı tarafından Mert Testereye ve ekibine ödül verildi. Oyunun sonunda konuşan Mert Testere ” Pelerinsiz kahraman olmak için öğretmen olmayı seçmiş bir delil ve onun kuyruğuna takılmış biri birinden gönlü yüce çocukları ile tiyatrosu çocuk ve yetişkin kalmasın diye çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan sizlere ve Başköy Baştacı Kadınları derneğine teşekkür ederim.” dedi.

Oyun sonunda konuşan Baştacı Kadınlar dernek başkanı ” Kadınlar olarak böyle bir etkinliği köyümüzde düzenlemek büyük bir mutluluk oldu. inşallah yeni oyunlarda Mert hoca ve ekibine dernek olarak köyümüzde ağırlamak istiyoruz” dedi. Tiyatro anafor son oyununu pazar günü metristepe kültür Merkezi’nde yaparak Bilecik Turnesini tamamlayacak.

BU GENÇLER TİYATROYU KÖYLÜLERİN AYAKLARINA GÖTÜRÜYOR

Dodurga belediyesi ve halkı onları çok sevdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!