BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ŞAHİNOĞLU “MÜLK SAHİBİNİN ÖDEMESİ GEREKEN VERGİYİ ESNAFIMIZ ÖDÜYOR”

featured

Bozüyük Belediye başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu “Verginin vergisi olan stopaj vergisi ,esnafımızın sırtına vurulan koca bir kambur ve esnafımıza yapılan haksızlıktır” dedi.

Bozüyük belediye başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu Bozüyük Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada “Türkiye   ekonomisinin lokomotifi olan esnafımız zor günler geçirmektedir. Esnafımız ,halkımızın alım gücünün düşmesi sonucu ,dükkan  kiralarının ,vergiler ve iş yerinin giderleri karşısında çok zor durumda kalıyorlar. Allah onların yardımcısı olsun .

MÜLK SAHİBİNİN ÖDEMESİ GEREKEN VERGİYİ ESNAF ÖDÜYOR
Mülk sahibinin ödemesi gereken vergiyi esnafımız ödüyor ve bu da haksız bir düzen oluşturarak esnafımızın kazancından götürüyor. Kira geliri 30 bin TL’yi aşan kira gelirlerinde iş yeri sahipleri beyanname veriyor fakat vergi ödemeyerek vergi iadesi alıyor.

STOPAJ YÜKÜ KALDIRILMALI
Ama esnafımız bunu zarar etse dahi ödemek zorunda. Finansal sorunlar, kiralar, sigorta primi derken birçok kalemde ödemesi olan esnafımızın üzerinden stopaj yükü devletimiz tarafından kaldırılmalı ,esnafımız nefes almalı.
Bu esnafımıza bir ayrıcalık değil, hakkını teslim etmektir.” dedi.

.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!