BAŞKAN BAKICI’DAN PAZARYERLİLER DERNEĞİ’NE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

featured

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ile birlikte Pazaryerliler Derneği’nin misafiri oldu. Başkan Bakıcı, 5 yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten Ali Şahinoğlu’ndan görevi devralan yeni Dernek Başkanı Mecit Kuruoğlu’na görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Başkan Bakıcı, samimi bir ortamda yapılan ziyarette Dernek Başkanı Kuruoğlu ile tavla da oynadı. Dernek üyeleri ile tek tek görüşerek sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı “Pazaryerililer Derneği üyelerimizin çaylarını içmeye, sıcak sohbetleriyle ısınmaya geldik. Muhabbetimiz daim olsun.

Dernek Başkanımız Mecit Kuruoğlu Bey’e ve dernek üyelerimize misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Pazaryerliler Dernek Başkanı Mecit Kuruoğlu da “derneğimizi ziyarete gelen Sn Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ederiz. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!