Bakkalcıoğlu “Can suyu projemizde bir adımı daha geride bıraktık”

featured

Can Kart protokolü, Belediye Başkanlık Makamında Vakıfbank Şube Müdürü Ethem Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu arasında imzalanırken törende her iki tarafta protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Protokol imza töreninin ardından bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu ‘Vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Can Suyu projemizde bir adımı daha geride bırakarak, Vakıfbank Şube Müdürümüz Ethem Demir Bey ile vatandaşlarımıza verilecek Can Kartlarımızın protokolünü imzaladık” dedi.

İhtiyacını karşılayamayan ve hayatlarını zorlukla sürdürmekte olan, hayatlarını idame ettirmekte güçlük çeken dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engellilere bütçe imkanı dahilinde yapılacak olan nakdi yardımları kapsayan “Can Suyu Projesi” dar gelirli vatandaşlarımızı bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!