AYŞEGÜL ÖZGÜN “HİZMET YARIŞINDA BENDE VARIM”

featured

Türkiye’de ilçe bazında en büyük mahalle ünvanını taşıyan Bozüyük Yeni Mahalle’de muhtarlık adayları gün geçtikçe çoğalmaya başlarken , Bozüyük’te 15 yıl okul servis şöförlüğü yapan Ayşegül Özgün’de ,mahallesi olan Yeni mahallede muhtar adayı olduğunu bildirdi. Açıklamasında güçlü bir aza kadrosuyla geldiklerini bildiren Özgün ,“mahallemiz için hizmet yarışında bende varım” dedi.

“Azalarımızla birlikte güçlü şekilde ,eğer mahallemiz bizlere fırsat verir ise , en güzel projelerimiz ile Yeni Mahallemize hizmet edeceğiz. Azalarım Ümit Kök (Güneş Spor Kulubü başkanı), Mustafa Aktaş (Sendikacı-işçi temsilçisi), Şerife Köse (Avukat – Bilecik Tüketici hakları derneği başkanı) ,Fehmi Arslan (Emekli Bankacı),Fatma Öner (Ecza Tekniksyeni) ,Seviye Kurtuluş (Emekli Öğretmen),Sema Talaylı (ev hanımı) ve Mürvet Çekiç (ev hanımı) oluşmaktadır. “Daha özgün ,daha modern, daha aktif Yeni Mahalle için varmısınız” sloganımızla hedeflerimizi oluştururken , daha temiz ,daha aydınlık ,daha yeşil bir Yeni Mahalle için azalarımızla birlikte projeler ürettik.15 yıldır işim nedeni ile okul servis şöförlüğü yaparken Bozüyük’ün mahalle ve sokaklarındaki sıkıntıları çok iyi biliyorum ve sizlere hizmet etmek için Yeni Mahallede muhtar adayıyım” dedi.
Ayşegül Özgün evli ve 4 çocuk annesidir.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!