Aynı masada 2. Şehit

featured

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait üsse PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen havan saldırısında şehit olan Diyarbakır Erganili olan ve ailesi Bozüyük’te yaşayan Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen (30) ile 31 Mayıs 2018 günü Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyon sırasında, PKK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Bozüyüklü Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir’in (24) yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı.

Şehit olan arkadaşların Bozüyük’te 20 ay önce bir kafeteryada çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğrafta iki şehidin beyaz tişört giydiği ve masada bulunan başka bir arkadaşlarının da onlara eşlik ettiği görülüyor. Diğer bir fotoğrafta ise; Ünal Demir’in Abdülhamit Bilgen ile öz çekim yaparken yer alıyor.

Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir, Bozüyük’ün Kovalıca Köyü’nde 1 Haziran 2018 günü 10 bine yakın kişinin katıldığı töreninin ardından toprağa verilmişti. Abdülhamit Bilgen cenazesinin ise yarın Bozüyük Şehitliğine defnedileceği öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!