Artı Reklam Medya ve Organizasyon dualar eşliğinde hizmete girdi

featured

Bozüyük SGK hizmet binası yanında bulunan Artı Reklam Medya ve Organizasyon firmasının açılışına iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katılırken, açılış kurdelesinin kesilmesi öncesinde konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ” Semih Tekeli kardeşimiz, peyzaj alanında son derece önemli bir isim olarak büyük şehirlerde büyük işlere imza atmış ve atmaya da devam etmektedir. Fakat kendi memleketinde de bir iz bırakmak istiyor, bu doğrultuda kurmuş olduğu firmanın, reklamlar ve çeşitli içerikler üreterek çok başarılı olacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun ardından konuşan Milletvekili Yaşar Tüzün; ” Her fırsatta Bozüyüklü hemşerilerim ile buluşmak bizim için büyük mutluluk, bugün de Semih Tekeli’nin firmasının açılışı için burada bulunuyoruz, Bozüyük’ün tanınırlığı ve her alanda gelişmesine katkı verecek firmamızın açılışının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından okunan dua ile faaliyete açılan firmada incelemelerde bulunan Milletvekili ve Belediye Başkanı, açılışa katılan vatandaşlar ile görüşerek sohbet etti.

25 YIL ÖNCE, 25 YIL SONRA

Açılış programının sonunda ise bundan tam 25 yıl önce firma sahibi Semih Tekeli’nin babası Hikmet Tekeli’nin işletmesinin açılışına katılan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na o gün çekilen bir fotoğraf hediye edildi. Başkan Bakkalcıoğlu 25 yıl önce babasının, bugün ise oğlunun firmasının açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Programa Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun yanı sıra,Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Belediye Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!