Alt geçitteki kronik sorunu Bozüyük belediyesi çözdü

featured

Özellikle yağışlı havalarda TCDD alt geçidinde biriken suyu tahliye edebilmesi için kullanılan su motoru elektrik kesintilerinde çalışmıyor, vatandaşlarımıza büyük bir sorun çıkarıyordu. Her bir kesintide 30 – 50 cm su birikintisi oluşturuyordu. Sorunu çözmek için Bozüyük Belediyesi tarafından demiryolu alt geçidine jeneratör montajı yapıldı.

Özellikle Meliha Ercan Ortaokulu’nun açılması ile birlikte daha yoğun olarak kullanılmaya başlayan TCDD alt geçidinde zemin suyunun tahliye edilebilmesi için sürekli olarak çalışan su tahliye motoru, elektrik kesintilerinde çalışamıyor ve zeminde su birikmesine neden oluyordu.

SU MOTORU ARTIK KESİNTİSİZ ÇALIŞACAK

Bozüyük Belediyesi ekipleri bu olumsuz durumun önüne geçebilmek amacı ile su motorunun kesintisiz olarak çalışması için jeneratör montajı ve otomatik olarak devreye girmesi için gerekli otomasyon çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışma ile özellikle öğrencilerin okula gidebilmesi için yoğun olarak kullandığı alt geçitteki su tahliye motorları elektrik kesintileri yaşansa bile aralıksız olarak çalışmaya devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!