4 Eylül mahallesi sakinleri mahallelerine bankamatik istiyor

Bozüyük'ün en büyük mahallesi ve Bilecik'in bir çok ilçesinden bile büyük olan 18 551 insan yaşayan 4 Eylül mahallesi sakinleri, mahalleleri bankamatik çilesinden kurtulmak için bankamatik istiyorlar. Konu üzerinde çeşitli girişimlerde bulunan mahalle muhtarı İsmail Kıranlı bankamatik için çeşitli bankalarla, sözlü ve yazılı olarak bildirimlerde bulunduğunu söyledi.

featured

Konu üzerinde bilgilendirme yapan 4 Eylül mahalle muhtarı İsmail Kıranlı yaptığı açıklamada “Bilecik ilimizin bir çok ilçesinden bile büyük olan mahallemiz sakinlerinin talepleri doğrultusunda her gün çarşıya inip bankamatik çilesini yaşamamaları için, 4 Eylül mahallemize bankamatik istiyoruz.

Mahalle halkımızın çoğu işçi ve memur kesiminden oluşmaktadır ve mesaileri geç saatlerde bitmektedir. Para çekmek için taa çarşıya inmeleri ve mesai saatlerinden sonra bankamatiklerde yoğunluk olduğu için mahalle halkımız sıkıntı çekmektedir. Bankamatik için çeşitli bankalarla sözlü ve yazılı olarak bildirimlerimiz oldu. Bize verilen cevapta ise promosyon nedeni ile memur ve emeklilerin sürekli banka değiştirdiklerini ve bu yüzden bankamatik koyma işinde sıkıntı yaşayacaklarını, yukarıdan da bir emir gelmedikçe bunu yapamayacaklarını söylediler.

Mahalle muhtarı İsmail Kıranlı “umudumuz hala tükenmiş değil, hala bir çok banka ile görüşmekteyiz, ben ve ekibim bu işin devamlı takipçisi olacağız” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!