4 EYLÜL KURTULUŞ KUPASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

featured

Bozüyük Belediyesi, Kent Konseyi ve Bozüyük Avcılık, Atıcılık ve Okçuluk İhtisas kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte kupalar müsabakaların ardından sahiplerini buldu.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, Belediye Başkan Yardımcıları ile Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı ve çeşitli illerden katılan avcıların yoğun ilgi gösterdiği turnuva Trap atışları ve Hedef atışları olarak iki farklı branşta yapıldı.

Bir şenlik havasında geçen turnuvada Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Avcılar Kulübü tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Eczacıbaşı arkası Nanedere mevkiinde gerçekleştirilen turnuvanın ardından dereceye giren atıcılara kupaları Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tarafından takdim edildi.

Yarışmacıları tebrik eden Başkan Bakkalcıoğlu ileri ki yıllarda çeşitli turnuva ve yarışmalar ile yeniden birlikte olacaklarını belirterek katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Yarışmalar sonucunda avcıbaşı ve trap 1.si Ege Ozan Yamacı olurken, Trap 2.’si Erdinç Baştürk, Trap 3.’sü Ufuk Gülde, hedef vurmada 1. Oğuzhan Şahin, 2. Turgay Kargın 3. Erdinç Baştürk oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!