YATIRIMCIYA DESTEĞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM

featured

Oğuz Sertler basın muhabirimize yapmış olduğu açıklamada ; “Bozüyük organize sanayi bölgemizin fiziki anlamda hemen hemen alt yapı ve üst yapısını tamamlamış durumdayız. Gelen yatırımcımıza ihtiyacı olan doğal gaz , elektrik , yol , yağmur suyu ve atık suyu gideri , temiz kullanma suyu gibi ihtiyacı olan alt yapı çalışmaları bitmiş durumdadır. Yine Bozüyük organize sanayi bölgemizden arsa tahsisi yapmak isteyen yatırımcı ve iş adamlarımıza çevremizdeki organize sanayi bölgelerine bakıldığında neredeyse tarla fiatına arsa vermekteyiz. Yaklaşık iki yıldır fiyatlara zam yapmayıp katılım bedeli dahil metrekaresi 70 tl fiyatla ödemeleri uzatarak her iki ayda bir ödemek koşuluyla 9 eşit taksitle 18 ay gibi vade sunmaktayız.Kanunlar çerçevesinde en çabuk şekilde ruhsat işlemlerini tamamlayıp bir an önce üretime geçmeleri için ve yerli işçi çalıştırmalarını önererek yardımcı olmaktayız.” dedi.

Açıklamasına devam eden Sertler ; “Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Müteşebbis Heyetimizin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda ” Ülkemizdeki mevcut ekonomik koşullar ve Devletimizin yürüttüğü ekonomik mücadeleye destek olma kapsamında, yatırımlarını zamanında tamamlayamayan firmalara üretime geçmeleri için verilen süre uzatımlarında parsel büyüklüklerine göre alınmakta olan Telafi Katkı Payı uygulamasının 6 ay süreyle kaldırılma” kararını imzaladık. Türk Sanayicisinin başka tedbirlerlede yanında olmaya devam edeceğiz. Fabrika bacaları tütecek, İnsanımız buralardan ekmek yemeye devam edecek.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!