Ümit Kök’ün “İlk Dem” isimli şiir kitabının imza gününe yoğun ilgi

Bozüyük Güneşspor kulübü başkanı Ümit Kök, yeni çıkardığı "İlk Dem - yaşamın içinden" isimli şiir kitabının tanıtımını ve imza gününü Şeyh Şamil parkında bulunan Güneşspor sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

featured

Ümit Kök’ün çıkardığı “İlk Dem – yaşamın içinden” şiir kitabının tanıtım günü, halk tarafından yoğun ilgi gördü. Şiir kitabının satış gelirinin tamamı Güneşspor yardım gurubuna bağışlanacağını belirten Ümit Kök yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Yardım gurubumuza imkanlar sağlayabilmek için, yıllardır yazmış olduğumuz şiirlerimiz vardı. Bunların derlenip toparlanıp bir kitap haline dönüşmesini ve gelirinide yardım gurubumuza aktarılmasını düşündük. Bozüyük’e gelen 240 depremzede ailemiz var, onlara yardım amaçlı çalışmalar yapıyorduk, kitabı da bu aşamada değerlendirdik.

Ümit Kök şiir kitabı hakkında bilgi verirken şunları belirtti; “insanlardan almış olduğum hikayeleri, yada onların dertlerini dinlediğim zaman veya dünya üzerinde yaşanan olumlu, olumsuz ne varsa içimizden geldiğince şiir’e aktarmaya, duygularımızı bu şekilde yansıtmaya çalıştık. İnşaallah okuyucuların beğenisini kazanır, buraya gelen bizlere destek olan, kitabımızı alan herkese çok teşekkür ederim. Kadın kollarımızın emeği de çok, kitapta emeği geçen herkesede buradan onlarada çok teşekkür ederim” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!