Tüzün’den Bilecik ve Bozüyük’e teşekkür ziyareti

featured

31 Mart seçimlerinde Bilecik ve Bozüyük’te gece gündüz demeden çalışarak ve karşılığını Belediye Başkanlıklarını kazanarak alan Cumhuriyet Halk Partisi teşekkür ziyaretlerine başladı.

Olaylı geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla 20 gün İstanbul’da sandık nöbeti tutan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İmamoğlu’nun mazbatasını alması ve göreve başlamasıyla Bilecik ve Bozüyük’te vatandaşlar ile buluştu.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve CHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ve partililer ile birlikte esnaf ve kapalı pazar ziyareti gerçekleştiren Tüzün gördükleri ilgi karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kendisinin Belediye Başkanlığı döneminden 3 dönem sonra kazanılan Bilecik Belediye Başkanlığının kendisi için ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Tüzün “31 Mart seçimlerinden zaferle ayrıldık. 9’lu yılların bize uğur getireceğini biliyorduk. Gece gündüz demeden hem ilimizde hem ilçelerimizde hem de beldelerimizde aday olan arkadaşlarımıza destek vermek amacıyla bütün çalışmalara destek verdik.

Bilecik Belediye Başkanlığının kazanılması benim açımdan ayrı bir önem taşıyor. Benim dönemimden 3 dönem sonra kazandığımız Bilecik Belediyesi bundan sonra sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yönetilecek ve Bilecik hakettiği yerde olacaktır. Ben Semih Şahin Başkanımıza, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza güveniyorum. Bütün arkadaşlarımı kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgiye çok teşekkür ediyorum. Sonunda Bilecik’e Bahar geldi” dedi.

Teşekkür ziyaretlerine Bozüyük’te devam eden Tüzün, burada Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi seçilenlerle birlikte, İl Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte vatandaşlar ile buluştu.

20 yıl sonra kazanılan Bozüyük Belediyesi vatandaşlarımızın yüzlerinin güldüğüne dikkat çeken Tüzün “Seçimden 2 yıl önce Bozüyük’te yaşayan vatandaşlarımıza Bozüyük Belediye Başkanlığı seçimlerini en az 5 bin oy farkla kazanacağımızı söylemiştim.

Bunu söylerken vatandaşlarımızın çekmiş oldukları sıkıntıyı, Bozüyük’te senden benden ayrıştırmasını yaptıklarını gördüğüm için söylemiştim. Birkaç ay öncesine kadar yüzlerine mutsuzluk ifadesini gördüğüm hemşerilerim bugün baharın gelmesiyle birlikte huzura ve mutluluğa kavuştuğunu görüyoruz.

Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanımız geçmişte olduğu gibi bu dönem de Bozüyük’te en güzel işleri yerine getirecektir. Başkanımızı ve seçilen Meclis Üyesi arkadaşlarımı gönülden kutluyorum, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin devam edeceğini dile getiren Tüzün, “sadece kazandığımız yerlerde değil bütün ilçelerimizde vatandaşlarımız ile buluşmaya, sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!