Türkiye geneli en az ilkokul mezunu güvenlik görevlisi alımı! Silahlı-silahsız!

featured

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre Türkiye genelinde en az ilkokul mezunu olmak şartı ile, silahlı veya silahsız çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Söz konusu ilanlar özel firmalar tarafından yayımlanmıştır. Buna göre başvuru şartları ilanların niteliklerine göre ümraniye üniversiteli escortlar değişmektedir. Bu şartlar arasında genel olarak, 18 ile 50 yaş aralığında olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, özel güvenlik hizmetlerinde uygulanan kriterlere sahip olmak yer almaktadır. İşte o ilanlar…
HANGİ İLLERDE ALIM YAPILIYOR?
İŞKUR tarafından yayımlanan ilanların bir çoğu Türkiye genelinde personel alımları yapmaktadır. Buna göre illerin bazıları şu şekildedir. Daha fazla ilana ulaşmak için haberimiz içinde yer alan ‘’İlanlar İçin Tıklayınız…’’ bağlantısına tıklayınız.




BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?
İŞKUR’un güvenlik görevlisi güncel ilanları tüm Türkiye genelinde il ve ilçelerde bulunan şube müdürlüklerinde, iş ve meslek danışmanı aracılığı ile alımlar yapılacaktır. Ayrıca İŞKUR resmi internet sitesinden e-sube aracılığı ile e-devlet ile ya da yeni üye oluşturularak giriş yapılabilir. Aşağıdaki ‘’İlanlar İçin Tıklayınız…’’ bağlantısına tıklayınız. Açılan pencerede meslek kısmına ”Güvenlik Görevlisi” yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.
İlanlar İçin Tıklayınız…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!