TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİ BOZÜYÜK ŞUBESİNİN BAYRAM MESAJI

featured

Bilindiği gibi, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından büyük bir önem ve değere sahiptir. Çünkü, bu güzel günleri, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi vesaygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir mana iklimini yaşamak ve kalıcı kılmak için bir vesile olarak görmek gerekmektedir.

Dinimize göre bayramlar, manevi mânâda inancımızın bütün güzelliklerini hatırlamamızı, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha farketmemizi sağlayan günler olduğu gibi, aynı zamanda toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğinin zeminleri olarak tesis edilmiş ve kabul görmüştür. Üstelik, aziz milletimiz, bu mübarek günleri kendi millî hasletlerinin güzellikleriyle bir kat daha zenginleştirmiş ve anlamlı kılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin,Dünyadaki Tüm İslâm âlemininmübarek kurban bayramını kutluyor, bayramın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Hayrettin SABIRLI
Bozüyük Tüketici Hakları Derneği
Başkanı
Türkiyenin en büyük evden eve taşıma web sitesine hoş geldiniz linklere tıklayıp sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
nakliyat
bolu evden eve nakliyat
denizli evden eve nakliyat
eskişehir evden eve nakliyat

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!