Sizler bizlere yaşatacağınız sıkıntı ve sorunlar içindemi bedeller ödetiyorsunuz?

featured

Sayın Türk Telekom ve diğer internet hizmeti sağlayıcı firma ve yetkilileri; ilçemiz Bozüyük Başta olmak üzere çevre il ve ilçelerimiz ayrıca ülkemiz genelindeki illerimize bağlı yerleşim merkezlerimizden internet kullanımında sorun ve sıkıntılar yaşadıklarına dair bilgiler belgeler bizlere ulaşmakta ,bu bilgiler her geçen gün artmakla birlikte biz tüketicilere yaşattığınız sorun ve problemlerden dolayı iptal etmek yada caymak için gittiklerinde yapılan sözleşmelerden dolayı iptal yada cayma hakkını kullanamadıklarını ,ayrıcada hiç bir şekilde kullanamadıkları internetlerinin bedelleri kendilerine faturalandırıldığı ve faturaların ödetildiği konusundadır.
Oysaki 6502 sayılı Tüketici Hakları Kanununda haklar ve hakların kullanımı belirlenmesine rağmen , hukuki yasalar dışında verilen Yargıtay veya diğer Mahkeme kararlarına neden uyulmamaktadır. Daha ötesi hazırladığınız ve bizlerin kullanımına sunduğunuz paketler biz Tüketicilere bir göz boyama vasıtasımı! Eğer öyle ise biz tüketicilerin sizlere şu cümleyi kurma hakkı olduğunu düşünmeden edemiyorum.
KULDAN UTANMIYORSAN ALLAHTAN’DAMI KORKMUYORSUN ?
Sayın Türk Telekom Yöneticileri, Genel Müdürünüzden, şubelerdeki tüm yöneticileriniz. Sizlere soruyorum ! (Yada aynı kurumdan hizmet alıp biz tüketicilere pazarlayan firma yetkilileri sizlerde dahilsiniz.) Bu soruma tarifeler hazırlayıp biz tüketicilere paketleri pazarlıyorsunuz, satış bayileriniz ve satış elemanlarınız aracılığı ile güzelce süsleyip biz tüketicilere pazarladığınız paketlerde bizlere yaşatacağınız sorun sıkıntı ve problemleride bizlere pazarlıyormusunuz?
Sizler bizlere yaşatacağınız sıkıntı ve sorunlar içindemi bedeller ödetiyorsunuz? Önce bir vatandaş daha sonra Tüketici Hakları Derneği Bozüyük şube Başkanı sıfatım ile sizlere soruyor sizlerden yanıt bekliyorum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!