SELAHATTİN ŞEKER MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

featured

Selahattin Şeker  Mesleki  ve Anadolu Lisesi okul bahçesinde  yapılan törene mezun olan öğrenciler, velileri ve tüm okul personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Selahattin Şeker  Mesleki  ve Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut ATASOY  açılış konuşmasını yaptı.

 

“Değerli Öğretmen arkadaşlarım, kıymetli misafirler, Sevgili öğrenciler;

2018-2019  Eğitim Öğretim yılı  Selahattin Şeker  Mesleki  ve Anadolu Lisesi mezuniyet töteni ve etkinliklerine hoş geldiniz diyor. Bu anın haklı gururunu yaşayan kalpleri  heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum.

Değerli anne ve babalar;

şüphesiz sizler bu mezuniyet töreninin en mutlu kişilersiniz, bu çocukları sizler yetiştirdiniz. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz emek verdiğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz  evlatlarınızı yaşam mücadelesinin  içine, başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi 12 yıldır devam eden, eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği  verdiniz.  Onların  sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. En kötü zamanlarında evlatlarımızın yardımcısı oldunuz.  Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz  sabır  ve özveri her türlü takdirin üzerindedir.

Değerli meslektaşlarım;

İnsana yapılan yatırım  yatırımların en pahalısı, en  önemlisi ve en uzun vadeli olanıdır.   Zahmetli, büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımı, hedefi yücelmek ve ilerlemek olan  toplumlar  asla göz ardı edemezler, Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için gösterdiğimiz çaba ve fedakarlıklardan  dolayı hepinizi kutluyorum.

Geleceğimizin Teminatı sevgili gençler;

Bundan tam dört yıl önce geldiğiniz okulumuzdan bilgisini, kültürünü geliştirmiş, heranlamda olgunlaşmış bireyler olarak ayrılıyorsunuz. Eğitim öğretim hayatınızın son durağı olan üniversiteye adım atma  arifesinde olan siz değerli öğrencilerimizi tanımış olmaktan ve sizleri başarıyla mezun öğrencilerimiz olarak görmekten dolayı son derce mutluyum. Burada tanımış olduğunuz öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızı hçbir zaman unutamayacağınızı biliyorum Bu dönem içinde, sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için, elimizden gelen gayreti gösterdik. Bize takdir edilen ömür içinde, yalnız ve ancak emeğimizin karşılığını elde edebileceğinize inandığımız bu hayatta, hedef ve ideale ulaşabilmenin yegane  yolu çalışmak olacaktır.

Sevgili gençler;

Çalışın ki tükettiğinden çok üreten bir toplum olalım. Doğruluğu ve  dürüstlüğü ilke edinerek kazananın ve paylaşın ki,  insan olma üstünlüğünü hissedelim. Haklı olanı yalnız bırakmayın   Güzelliği takdir edin,  başarıyı kutlayın.  İnançlarınıza, milli ve manevi değerlerimize  sahip çıkın. Gittiğiniz yerlerde okulunuzu, en iyi  şekilde temsil edin.  Sizleri  uğurlarken  her birinizi tebrik ediyor, mutlu başarılı yarınlar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Programın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,  saygılar sunuyorum.”

Mezun olan öğrenciler adına Güldane KORKUT konuşma yaptı.

Selahattin Şeker  Mesleki  ve Anadolu Lisesini   derece ile bitirenler

Okul Birincisi Özge Tırpan

Okul Birincisi  Özge Tırpan,

Okul İkincisi Selinay Aklar

Okul İkincisi Selinay Aklar ve

Okul Üçüncüsü Esra Fidan

Okul Üçüncüsü  Esra Fidan’a ödülleri verildi.

Mezuniyet kütüğüne  dönem plaketini  Okul birincisi Özge Fidan Çaktı.

 

Mezun olan tüm öğrencilere  mezuniyet belgeleri  takdim  edilmesinin ardından devir teslim işlemleri gerçekleştirildi.

Mezun olan tüm öğrencilerin  kep atma töreninin ardından. Misafirlere pilav ve ayran ikramı yapıldı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!