PAZARYERİ İLÇESİ MİS GİBİ EDEBİYAT KOKTU

featured

Halk Eğitim Merkezi’nin yoğun çalışmaları neticesinde Bilecik ve ilçelerinde yazar, şairler ile yazılı ve görsel medyada emek harcamış bir çok isim tespit edildi. Halk Eğitim Müdürü Sedat Büyük, çeşitli illerde yaşayan bu isimlere tek tek ulaşarak ilçede yapılacak olan etkinliğe davet etti.


67 isim arasında mazeret belirterek gelemeyenler dışında 47 usta kalem bir araya geldi. Bilecik tarihinde bir ilkin gerçekleştirildiği etkinlikte kurulan stantlarda usta kalemler kitaplarını sergiledi okumak isteyenlere imzalayarak kitaplarını hediye ettiler.


Pazaryeri Kültür Merkezi salonundaki etkinliğe, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekelioğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, yazar, şair, radyo ve televizyoncular temsilcileri, basın ile vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından HEM Müdürü Sedat Büyük, Bilecik tarihinde bir ilk olan bu etkinliği yapmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek katılanlara hoş geldiniz dedi.


Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kendisini ilçenin ilk bayan başkanı olarak kutlayan tüm yazar ve konuşmacılara ve her zaman ilkleri gerçekleştiren HEM Müdürü Büyük’e teşekkür ederek kendilerini ilçede ağırlamaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.
Daha sonra HEM tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri yazarlara takdim edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!