PAZARYERİ CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

featured

31 Mart 2019 günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları belli olmaya başladı. Bilecik Pazaryeri ilçesinde, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün tarafından yapılan tanıtım toplantısı ile Pazaryeri CHP Belediye Başkan Adayı olarak Bursa Pazaryeri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Torun’nun  ismi açıklandı.

1969 yılında Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde doğan İbrahim Torun, ilk ve ortaokulu Pazaryeri’nde liseyi ise Bilecik Meslek Teknik Lisesi elektrik bölümünü tamamladı. Anadolu Üniversitesi Enerji bölümünde elektrik, üretim, iletişim, dağıtım bölümünde ön lisansını, yine Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde lisansını ve Bursa Teknik Üniversitesi İşletme Anabilim dalında da yüksek lisansını tamamladı. Kamuda enerji sektöründe birçok projede görev aldı. Atatürk, Gökçeköy Barajı ve Bursa Doğalgaz Çevrim Santralinin de içerisinde olduğu birçok projede görev aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!