PARK VERA’DA YAZA VEDA

featured

Bozüyük’ün önde gelen inşaat şirketi Öztekin Group 4 Eylül mahallesi hastane yanında yer alan Park Vera projesini düzenledikleri kahvaltıda halka ve basına tanıttı.

Bozüyük’ün cazibe merkezi haline gelen 4 Eylül mahallesinde konumlanan proje ,yaklaşık 3700 m2 alan üzerine 3 blok halinde yer almakta. 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 101-147 m2 arası 64 daireden oluşmaktadır.Yaklaşık 2700 m2 yeşil alan ve sosyal donatıların olduğu Park Vera modern görünümü ile Bozüyük halkından tam not aldı.

Konu hakkında muhabirimize açıklamada bulunan Öztekin Group’ un sahibi Hakkı Öztekin ;”Öztekin Group olarak Bozüyük’te bir misyonumuz olsa gerek diye düşünüyorum.Varsa bir bilgi birikimimiz, varsa bir tecrübemiz ,eğer varsa bir misyonumuz ortaya koyduğumuz eserlerde ticari ilişkilerimiz de öncü olmamız ve ortaya koyduğumuz eserler de örnek olmamız gerekiyor. Bu anlayışla bir projenin daha içerisindeyiz .64 daireden oluşuyor Park Vera projemiz. Proje imkanlarının ve ekonomisinin el verdiği ölçüde sosyal donatıları ile birlikte ,mini futbol sahasından ,kondisyon merkezine ,yüzme havuzundan ,bisiklet parkuruna kadar tesis etmeye çalıştık.Aşağı yukarı 15 milyon Lira değerinde güncel piyasa verileri ile bir proje. Şartlar ve konjektör uygun olursa önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde bir bu kadar daha yatırım yapmayı düşünüyoruz. ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!