Olcay ikinci klibi “Bu Yaz” ile müzik severleriyle yakında buluşuyor

featured

Bozüyük’lü sanatçı Olcay Gülpınar yakın zamanda çıkaracağı ikinci klibi “Bu yaz” ile müzikseverlerine enerjik, dinamik bir yaz şarkısıyla geliyor. Olcay, Bozüyük Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Bu yaz” çok yakında yönetmenim yine sevgili Ozidi Manta çekecek, aranjörüm düzenlemesinin tamamını ise sevgili Can Gülcan yaptı. Mix mastering Koray püskül, Mustafa Ceceli’nin katkıları ile yapıldı, İstanbul strings eşlik etti. “Bu yaz” adlı çalışmamız yaza damga vuracak mutluluk dolu bir şarkı.

Klip için bizlere sponsor olan Öztekin Group, Hakkı Öztekin’e çok teşekkür ediyorum, yine şarkının üst düzey kayıtları için maddi destek veren YZC Group Osman Yazıcı ya da çok teşekkür ediyorum. “Bu Yaz” “Güz” adlı çalışmamızın çok daha üstünde bir şarkı ve çalışma oldu. Artık klip çekimlerine başlıyoruz, sanırım Mayıs ayı içinde şarkım sevenlerime ulaşır, desteğini veren Doğan Müzik Campany DMCc ailesine, Samsun Demire, Delvin Doğrular’a da sonsuz teşekkürler..

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!