OĞUZ SERTLER DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ’I İSTİFAYA DAVET ETTİ

featured

Bilecik İl Genel Meclisi başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük belediye başkanı aday adayı Oğuz Sertler Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Yazar Kadir Mısıroğlu’na ziyaretini eleştirerek istifaya davet etti. Oğuz Sertler Yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Geçtiğimiz günlerde 9 Kasım 2018 tarihinde Türk ve Türkçülük düşmanı olan ,din adamına yakışmayacak şekilde açıklamaları olan ,özellikle ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylemleri ortada olan Kadir Mısıroğlunu ziyarete giden Diyanet işleri başkanı Ali Erbaşı kınadığımı birkez daha ifade etmek istiyorum. Atatürk düşmanı olan bu zata başka gidecek günmü kalmamıştır ,başka gidecek tarih saat’mı yoktur? Genel başkanımızın da ifade buyurduğu üzere bu zat Türk’lüğe düşmandır .

İKİ MUSTAFA’DAN VAZGEÇEMEYİZ
Bizler Müslüman Türk Milleti olarak iki Mustafa’dan vazgeçemeyiz. Bunların birincisi peygamber efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizdir ,diğeride Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bunlar bizlerin değerlerimizdir ,bu değerlere de laf uzatan her kim olursa olsun bizler şahsım ve partim adına bunların her dönem ,her zaman karşısında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu masum gibi gözüken insani ziyaret olarak basit bir açıklamayla kendisini kurtaramaz. Biz Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş’ı yapmış olduğu 9 Kasım’daki ziyaretten ötürü kendisine ve kurumuna yakışmadığını düşünüyor, kendisini istifaya davet ediyoruz ” dedi.
HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!