OĞUZ SERTLER BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI İÇİN MÜRACATINI YAPTI

featured

Oğuz Sertler’in Bozüyük belediye başkan aday adaylığı dedikoduları gün yüzüne çıktı. Bilecik İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yapmakta olan Oğuz Sertler bugün Bozüyük belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuru dilekçesini , Ankara Milliyetçi Hareket Parti genel merkezine giderek verdi.  Aday adaylığı onaylanır ise Oğuz Sertler Milliyetçi Hareket Partisinden Bozüyük belediye başkan adayı olacak. Haber muhabirimize yaptığı açıklamada Oğuz Sertler Bozüyük’e hizmet etmek için yola çıktığını, siyasetin en büyük amacının halka hizmet olduğunu ifade etti.
Oğuz Sertler kimdir:
1981 yılında Bozüyük ‘te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Cumhuriyet ilköğretim okulunda, lise öğrenimini Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde , Üniversite öğrenimini ise Dumlupınar Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksek Okulu Seramik bölümünde tamamladı. Bozüyük de faaliyet gösteren bazı fabrikalarda işçi ve yönetici olarak görev yaptı. Askerlik görevini 15 ay Türk Hava Kuvvetlerinde tamamladı.

2010 yılında 2. Ligdeki ilin tek profesyonel takımı olan Bozüyükspor yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği, 2011 yılında Bozüyük’ün en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinde yönetim kurulu üyeliği ve 3 yıl da yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulunmuştur.2012 -2013 yılında Vilayetler Birliği Anaokulu’nda Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yürütmüştür.2016 yılında Üçlü Kararname ile kurulan Türk Dünyası – Türkiye Yörük Türkmen Birliğinin kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir.

Amatör olarak sırasıyla Yeşilyurtspor ,Bozüyükspor , Söğütspor ve Kandillispor da futbol oynamıştır.

1997 yılından bu yana aktif olarak siyaset yapmaktır.2000-2002 yılları arasında Söğüt Ülkü Ocakları Başkanlığı , 2006-2007 yılları arasında Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Bozüyük Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.3,5 yıl Bozüyük Belediyesinde Belediye Başkan yardımcılığı ve Encümen Başkanlığı , 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Bozüyük İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmiştir. İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı, Ar-Ge Komisyon Başkanı, Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Bebka ( Bursa – Eskişehir- Bilecik Kalkınma Ajansı) Yönetim Kurulu üyeliği , Bozüyük OSB ((Organize Sanayi Bölgesi) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve 4 Nisan 2016 tarihinde İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmiş olup halen bu görevlerine devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!