Mete Yüksel İYİ Parti’den Bozüyük Belediye başkan aday adayı

Günlerdir Bozüyük Siyasi Kulislerinde konuşulan “Mete Yüksel Aday olacak mı?” sorusu cevap buldu. Miraç Mete Yüksel bugün İyi Parti İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile İyi Parti Bozüyük Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

featured

Kalabalık bir partili topluluğu ve Bozüyük Basını önünde açıklamalarda bulunan Mete Yüksel “2014 yılında bir adaylığımız vardı; bugün İyi Parti İlçe Yönetimi ve değerli arkadaşlarımla beraber İyi Parti Bozüyük Belediye Başkanı Aday Adaylığına müracaat etmeye karar verdim. Şahsi işlerimin yoğunluğundan dolayı Aday Adaylık sürecim ayın sonuna sarkmak zorunda kaldı. Hep birlikte bir Bozüyüklü olarak buradaki herkesle birlikte partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Seçimi kazanmak için çok uğraşacağız ve çok çalışacağız, çok insanın kapısını çalacağız ve çok insanla sarılacağız.

Sonucun güzel ve hayırlı olacağını düşünüyorum. Tekrar bu heyecanları yaşamak inanın çok güzel, insanların tekrar karşısında olmak, bu desteği almak, sokaktaki insanların merakla bu sonucu beklemeleri benim için kazanmaktan çok daha güzel ve çok daha değerli. “Sevildiğimi biliyorum ve ben de hepinizi çok seviyorum” diyerek başladığı konuşmasının devamında ;

“Daha önce de bildiğiniz gibi Bozüyük Belediye Başkanlığı’na aday oldum. Bugün yine Bozüyük Belediye Başkanlığı için huzurunuzdayım, aynı heyecanla ve mutlulukla karşınızdayım. Beni sürekli destekleyen, cesaretlendiren ve yanımda olan dostlarıma, arkadaşlarıma ve Bozüyüklü hemşehrilerime minnettarım. Bu vesile ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı olmayı arzu ettim. Bu niyetimi partililerimin ve Bozüyüklülerin takdirlerine arz ediyorum. Cenab- ı Allah’tan hakkımızda hayırlısını diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!