Bozüyükspor Bozüyük halkımızın desteğine ihtiyacı var

2016 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından tescil kodu silinen Bilecik’in eski kulüplerinden olan Bozüyükspor ismi TFF’de tekrar resmileşti.

featured

Yıllar önce hukuki sorunlar nedeniyle Federasyon tarafından kapatılan Bozüyükspor kendi ismiyle yeniden faaliyete geçti. Yaklaşık on yıl önce Profesyonel liglerde oynayan Bozüyükspor’un parasal sıkıntıları olmuş ve mahkeme süreçlerinin ardından kapatılarak Bozüyükspor isminin kullanılması yasaklanmıştı.

Uzun yıllar sonra kulübümüzü yeniden canlandırmak isteyen bir gurup sporsever gönüllü “Bozhöyükspor” ismi ile yeni bir kulüp kurmuş ve faaliyetlere başlamıştı.

Gelinen noktada uzun uğraşlar sonucu kulübün ismi yeniden “Bozüyükspor” olarak tescillendi.

Kulüp Başkanı Selami Yıldız önceliğinde Bozüyük Basını ve Kulüp Yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda izlenen yol haritası, çalışmalar ve hedefler ele alındı.

Başkan Selami Yıldız toplantıda yaptığı konuşmada “Bundan sonraki hedefimiz Bozüyükspor’umuzu iyi bir yerlere getirebilmek ve geçmişte yapılan yanlışlara düşmemek, çocuklarımıza bedensel, zihinsel aktiviteleri kazandırabilmektir” dedi.

Yıldız konuşmasının devamında “Öncelikle hedefimiz bir takım oluşturup yeniden liglere başlayabilmektir. Bunun ilk basamağı ikinci amatör ligden başlamaktır. Bundan sonraki aşamaları sırasıyla atlamayı hedefliyoruz. Yakın geçmişte uğraş verdiğimiz meşakkatli süreci aşmayı başardık. Arık kulübümüzün adı Bozüyükspor Kulübü’dür. Yani anadan doğmuş bir çocuk gibi tertemizdir. Sadece Bozüyük Halkının desteğine ihtiyacı var. Kulübümüzü haddimizi de bilerek layık olduğu yerlere taşımak tek amacımız. Bugün gelinen noktada gençlerimiz, arkadaşlarımız maç izlemeye İstanbul’a, Eskişehir’e gidiyorlar. Bozüyük’te maç izleyemiyorlar. Biz bu heyecanı Bozüyükspor olarak tekrar yeşertmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya Bozüyük Basın Temsilcilerinin yanı sıra Kulüp Yöneticileri Derya Çevik, Recai Yaşar, Samet Gün ve İsmail Özen’de katıldı.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!