KÜRESEL SALGIN KORONA’YA KARŞI BOZÜYÜK BELEDİYESİ ŞEHRİMİZDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

featured

Dünyayı kasıp, kavuran Korona virüsü ne karşı Bozüyük belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı erken çalışma ile bu virüsü yok eden, ancak insan sağlığına zararlı kimyallar içermeyen 1 ton dezenfektanı sipariş etti.

Getirtilen dezenfektan ilaç solüsyonu Bozüyük Fen işleri ekiplerince planlı bir biçimde Bozüyük’te duraklar, Camiler, dolmuşlar, parklardaki çocuk oyun grupları, kapalı pazar,toplu kullanım alanları ve taşıtlarını dezenfekte işlemlerinde kullanılmaya başlanıldı.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR

Konu üzerinde açıklama yapan Bozüyük Belediye başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu “Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı erken çalışma ile kentimizi ve sizleri bu ‘küresel salgın Korona’ virüsünden koruyucu dezenfektan için gerekli ilaç solüsyonu, karaborsaya düşmeden hafta başında tespit edilmiş, alımı için gerekli girişimler yapılmış, 1 ton elimize ulaşmıştır. İvedilikle, planlı olarak bu solisyonları toplu kullanım alanları ve toplu taşıma araçlarında kullanmaya başladık.

CUMA NAMAZINA HAZIRLIK İÇİN GECEDEN CAMİLERİ İLAÇLADIK

Getirdiğimiz ilaç solüsyonu kesinlikle insan sağlığına zararlı kimyasallar içermemektedir, en uygun ve donanımlı solisyondur. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir, ayrıca Bozüyük’teki bütün camiler Cuma günü kılınacak olan Cuma namazı için geceden camilerimiz ilaçlandı ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!