KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

featured

Edinilen bilgiye göre Bozüyük ilçemizde aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda can kaybı yaşanmazken bir iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
Aralarında daha önceden husumet bulunan 10-15 kişilik 2 grup aile İsmet İnönü Caddesi üzerinde karşı karşıya geldi. Önce birbirlerine laf atan iki grubun tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek iki grubu ayırmaya çalıştı. Kalabalık grubu ayırmakta güçlük çeken polis ekipleri kavgayı havaya ateş ederek ayırabildi. iki tarafın’da gözaltına alındığı sırada olaya karışan ailelerin akrabalarından bir kişi diğer aile üyelerine ait iş yerine pompalı tüfekle saldırdı. Olayda can kaybı yaşanmazken iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana getirdiler. Olayda bir adet de pompalı tüfek ,bir adet gaz tabancası, ve bıçak ele geçirildi. Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken olaya zamanında müdahale ederek kavganın büyümesini önledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!