KABLO SEKTÖRÜNDE DÜNYA DEVLERİ ARASINDA YER ALAN DEMİRER KABLO 40 YAŞINDA

featured

Programda konuşan Satış Direktörü Kutsal Temizkan, dünya çapında 7 milyar doları aşan satışları olan Çinli şirket ZTT grubuna 2018 yılında satılan Demirer Kablo fabrikası, yüksek ve ekstra yüksek gerilim enerji kabloları sektöründe dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer aldığını söyledi.

Demirer Kablo’nun , dünya çapında anahtar teslimi bir proje müteahhiti olduğunu anlatan Temizkan; “500 kV’a kadar enerji kablolarının yanı sıra telekomünikasyon kabloları, sinyalizasyon kabloları ve kablo aksesuarları üreten, döşeme, birleştirme, sonlandırma, test, süpervizörlük ve devreye alma hizmetleri veren Günümüz dünyasında artan enerji talebini karşılamak, endüstriyel büyümenin ve dolayısıyla yaşam standartlarının yükselmesinin temel ön koşullarından biridir. Ürettiği kablo sistemleri ile enerji iletim alanında değer yaratmakta ve bu talebin karşılanmasına katkı sağlamaktadır” dedi.

Temizkan; kapasite artışı, AR-GE ve yeni ürünler, ihracat pazar payı artışı ile ilgili bilgi vermesinin ardından konuşmasını bitirdi.

Program sonunda uzun yıllar fabrikada çalışanlara plaket takdim edildi. Kutlama programına, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, fabrika personelleri katıldı.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!