İyi ki varsın Eren

featured

PKK’nın Karadeniz yapılanması güvenlik güçleri tarafından her taşın altında aranırken, 11 Ağustos 2017’de 15 yaşındaki Eren Bülbül hainlerin sığındığı evi tespit etti. Eren, hiç düşünmeden jandarmaya haber verdi. Jandarmayı teröristleri gördüğü eve korkusuzca götüren Eren, hainler ile çıkan çatışmada kurşunların hedefi olarak şehit oldu.

Bülbül’ü korumak için kendisini siper eden Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik de şehadete yürüdü. Eren’in şehadet haberi tüm Türkiye’yi derinden sarsarken, sosyal medyadaki paylaşımı ise üzüntüyü bir kat daha artırdı. Eren, bundan tam 3 yıl önce ‘Birisi de çıkıp demiyor ki, İYİ Kİ VARSIN EREN’ notunu paylaştı. Eren, o günden itibaren hep bu şekilde anıldı. Yürek yakan paylaşımın 3’üncü yılında Eren yine unutulmadı. Siyasiler, gazeteciler, sanatçılar, kurum ve kuruluşlar Twitter’da, ‘iyi ki varsın Eren’ hashtagi altında duygusal paylaşımlarda bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!