İLİMİZ TARIM ÜRÜNLERİ FUAR TEZGAHINDA

featured

Perakendeci Üretici buluşması olarak Ticaret Bakanlığı ve Perakendeciler derneği tarafından koordine edilen Fuara İlimizi temsilen Bozüyük İlçemiz Sebze Üreticileri Birliği katıldı. 2 gün süren fuarda İlimiz tarım ürünleri tanıtıldı. Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Birlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali ÇİMEN fuar hakkında bilgi verdi.

Birlik Yönetimimize Ticaret Bakanlığı telefon açarak Perakendeci (Market ve benzeri) sektörünün temsilcileri ile üreticinin temsilcilerinin buluşacağı bir fuar düzenleneceğini ve bu fuara aktif ve faal olan Birliğimizin katılmak isteyip istemediği soruldu. Birlik Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan KARALAR, istemek kısmı nezaket gereği olup, katılmamız konusu emir olduğu için katılmamız gerektiğini söyledi.

Bir hafta içinde hazırlıklarımızı tamamlayıp fuara katıldık. İstanbulda gerçekleşen fuara 10 üretici örgütü ve üretici şirketlerin katılımı gerçekleşti. Standımıza beklenenden fazla Yaklaşık 50 market ve benzeri kuruluş geldi üretim planlaması ve ürün talebi konusunu sordular. Standımızda kuru bakliyat, ceviz ve Bal Kabağı ile birlikte kabak tatlısı da bulundu. Ayrıca görseli olan tanıtım broşürü,numune ürünler ide kapsayan bir tanıtım çantası içinde sunumlar gerçekleşti. Toptancı, perakendeci sektörünün taleplerini üretimden önce yapılması gerektiği anlatıldı. Temel olarak yerli üretim, yerli tohum ve güvenli gıda teması mı ön plana çıkardığımız tanıtımda Bozüyük Sebze Üreticileri Birliğimizin kurumsal yapısına  da vurgu yaptık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!