İçenler hergün isteyecek ! Efsane çorba ! Efsane Izgara

Bozüyük Halcamii arka kısmında kurulan Bozüyük sebze üreticileri birlik marketi yeni konsepti ile çorba ve ızgara hizmetine başladı. Özellikle sabah çorbaları tereyağlı mercimek, işkembe ve paça çorbasını içenler, bu lezzet karşısında ertesi gün tekrar gelip yine içmek isteyecekler.

featured

Bozüyük sebze üreticileri birliği yönetim kurulu başkanı Orhan Karalar yaptığı açıklamada;
” Çifçimizin üretmiş olduğu birinci elden, birinci tüketiciye, Hal camii marketimizdeki konseptimiz çiftçilerimizin tarlasından ahırına kadar olan ürünlerinin satışının yanında, ürünlerin pişirilerekten satışını yapmayada artık başladık.

Bu amaçla ilk etapta çorba ve ızgara türevlerini başlattık. Bundan sonraki süreçte çiftçilerimizin talebi doğrultusunda, çiftçi bayanlarımızın üretmiş olduğu mantı, gözleme türü ürünlerin yanında güveç çeşitlerimizde yer alacak. İlerleyen zamanlarda kafeterya bölümümüz açılacak, burada tereyağından kaymağına, balına kadar sunumunu yapacağımız kahvaltı servisimiz de olacaktır” dedi..

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!