ELEKTRİK HATTINDAKİ ARIZA İLÇEDE SU KESİNTİSİNE NEDEN OLDU

featured

İlçedeki su depolarını besleyen, ana elektrik hattında gece saatlerinde meydana gelen arıza OEDAŞ tarafından tespit edildi. Yer altında bulunan hatlarda meydana gelen arızanın yer tespitinin belirlenmesinin ardından, OEDAŞ’a bağlı bakım ekipleri çalışmalarına başladı.

Yeşilkent Mahallesi, 4 Eylül Mahallesi, Tekke Mahallesi, Fabrikalar Bölgesi ve Yeni Mahalle’nin bir kısmına su verilememesine neden olan Bozüyük Belediyesi ile bir ilgisinin olmadığı çalışma OEDAŞ tarafından yürütüldü.

Sonrasında OEDAŞ tarafından enerji nakil hattındaki arıza giderilmiş olup, sular kademeli olarak yeniden verilmiş ancak bazı noktalarda basınca bağlı patlaklar oluşmuştur. Bu nedenle bazı bölgelerde sular yeniden kesilmek zorunda kalmıştır. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin gece saatlerine kadar yapmış olduğu çalışmalar neticesinde problem çözülmüştür.

Bundan sonra aynı sorunun tekrar yaşanmaması için pompa enerji besleme hattına 2. hattın eklenmesi konusu da OEDAŞ’tan talep edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!