EKS Emekçiler Platformu bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar

featured

EKS Emekçiler Platformu, Yeşilkent Ütopya düğün salonunda geleneksel hale getirdikleri buluşmada biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Katılımın yoğun olduğu buluşma gecesinin düzenlenmesinde öncü rolü üstlenen Tennur Tutgun ve Yeşilkent mahalle muhtarı Hayati Çil yaptıkları açıklamalarda;

“Bizler EKS ailesi olarak çalışırken de ayrıldıktan sonrada ilişkilerimizi koparmadık, büyüterek bu günlere geldik. İnşaallah seneye de dahada büyümüş olacağız, güzel sosyal sorumluluk projelerine de imza atmak gibi bir niyetimiz var.

Bizler hepimiz bir aile olduk, emekli olduğumuz halde hala birbirimizi bırakmıyoruz, sevinçte üzüntüde her zaman hep birlikteyiz. Tüm arkadaşlarımızı burada görünce sanki fabrikadaymışız gibi hissdiyoruz. Sadece emekliler değil, çalışanlar, çalışmayanlar, herkes bize katılabilir” dediler.

Canlı müzik eşliğinde eğlenen EKS Emekçiler Platformu, birlikte keyifli bir gece geçirdiler. Plaket takdimi, hediye çekilişi ve geceye özel pasta kesimi ile eğlence devam etti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!