CHP Bilecik aday adaylarının Bozüyük çıkartması

CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Yaşar Tüzün, Faik Akarkarasu, Vedat Kazıcı, İsmail Cinoğlu, Mustafa Aksu, Nurcan Özçakır ve Orhan Yavuz Osmanoğlu, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile birlikte Bozüyük’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

featured

Milletvekili aday adayları Bozüyük’te Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Belediyesi İftar Çadırı’nın ardından ilk olarak Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Kısmet Turan misafirlerini ‘hoş geldiniz’ diyerek karşıladı. Ardından CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın selamlama konuşmalarının ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ‘ülkemiz için çok tarihi bir seçime giriyoruz. 14 Mayıs’ta tarihi bir karar verecek halkımız. Bu önemli bir seçim. Bizim de 8 tane pırıl pırıl milletvekili aday adayımız var.

Bu partimizin tarihinde ilk defa bu kadar çok adayımız oluyor. Bu da halkın bize gösterdiği teveccühün yüksek olduğunu gösteriyor. Ben ülke genelinde de bakıyorum, Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylarının sayısı çok yüksek” diyerek seçimlerin hayırlı olması dileklerini iletti.

Ziyarette daha sonra milletvekili aday adayları sırayla kendilerini tanıtarak, aday olmaları durumunda yapacakları çalışmaları paylaştılar.

Daha sonra Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekileri Dernek Başkanı İbrahim Yalnız karşıladı. Burada da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette milletvekili aday adayları sırayla kendilerini tanıtarak, aday olmaları durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!