Çalışan Hakları Merkezimiz emekçilerin hizmetindedir

featured

Vatan Partisi Bilecik İl başkanı Niyazi Güner ,Vatan Partisi genel merkezinde kurulan Çalışan Hakları Merkezi konusunda bilgi verdi.Peki bu merkez hangi amaçla ve ne için kurulmuştu.Sorularımızı cevaplayan Güner ; “Vatan Partisi Çalışan Hakları Merkezi, çalışma hayatında sorunlarla karşılaşan emekçilerimize yasal haklarını kullanabilmeleri konusunda yol göstermek amacıyla kuruldu. Türkiye’de başkasının yanında çalışan yani ücretli olarak geçimini sağlayan 16 milyonun üzerinde insan yaşamaktadır. Geçindirmekle yükümlü oldukları nüfus da hesaba katıldığında ülkenin üçte ikisinden fazlasını ilgilendiren bir alandan bahsediyoruz.

Emekçilerimiz Çalışan Hakları Merkezine her türlü sorunlarını iletebilirler.

Çalışanlarımız, her gün çok sayıda hak gaspına uğramaktadır. 4857 sayılı İş Kanunu ve diğer kanunlarda düzenlenen haklarının farkında olmayan ve bu haklarını nasıl kullanacağını tam olarak bilmediği için mağdur olan çok sayıda emekçi bulunmaktadır. Vatan Partisi Çalışan Hakları Merkezi, kendisine ulaşan çalışanlarımıza yardımcı olacak, bir haksızlık söz konusu ise yasal haklarını en etkili şekilde kullanmalarının yolunu gösterecektir.” dedi.

Peki vatandaşlarımız Çalışan Hakları Merkezi’ne nasıl ulaşacaklar? sorusunu cevaplayan Niyazi Güner;
1- 0850 255 19 21 numaralı telefondan ücretsiz olarak ulaşabilirler
2- 0850 255 19 21 numaralı Whatsapp hattına yazarak ulaşabilirler
3- www.calisanhaklari.org internet adresindeki formu doldurarak ulaşabilirler
4- bilgi@calisanhaklari.org eposta adresine yazarak ulaşabilirler
5- Çalışan Hakları Merkezi’nin Facebook, Twitter ve Instagram sosyal medya hesaplarından ulaşabilirler.

“Sendikal haklar, taşeron işçilik sorunları, iş sözleşmelerinde dikkat edilecek ayrıntılar, fazla mesai, izinler, kıdem ve ihbar tazminatı ve çalışanlarımızı ilgilendiren her konuda uzmanlarımız, kamu hizmeti anlayışıyla çalışanlardan gelen sorulara en kısa süre içinde cevap vereceklerdir.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!