BUZ GİBİ HAVADA BAKKALCIOĞLU SEVGİSİ

featured

Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun Pazaryerililer dernek ziyareti adeta mitinge dönüştü.

Soğuk havada gerçekleşen CHP Bozüyük ilçe teşkilatı ve İYİ Parti Bozüyük ilçe teşkilatının birlikte düzenledikleri Pazaryerililer dernek ziyareti miting şeklinde gerçekleşti. CHP milletvekili Yaşar Tüzün burada yaptığı konuşmada “11 de 11 yapacağız diyen AKP iktidarı bu gün itibari ile hayal kırıklığına uğramıştır. Millet ittifakı Bilecik’te 11’de 11 yapacaktır. Yerel yönetimde Bozüyük’ümüzü büyütmek istiyoruz. 1 Nisan’da Bozüyük’te yepyeni bir sayfa açacağız.” dedi.

Ardından Belediye başkan adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu yaptığı konuşmada “sevgili yol arkadaşlarım ,aylardır yürüyoruz,çığ gibi büyüye, büyüye buralara geldik .Bakın Pazaryerililer derneğimiz ile yaptığımız buluşma adeta mitinge dönüştü.Bu buluşma Pazar günü zafere dönüşecek. Yeniden büyüyen bir Bozüyük’ü yapmak için bu yola çıktık.Bütün yapacaklarımızı halkımızla paylaştık, paylaştığımız herşey göreve geldiğimizde yerine gelecek. Bozüyük’ümüzde boztranvayımız olacak mutlaka,Bozüyük’te büyük bir yaşam parkımız olacak ,Bozüyük’te kreşten huzur evine ,halkımızın tüm yaş guruplarına dokunan projelerimizde yerine gelecek. Bu yolu yürüdük sonuna geldik ,geldiğimiz noktada artık yarın seçimden önceki son gün, bu akşam burada son toplantımızı yapıyoruz.” dedi.

Pazaryerililer derneğinde çay içilip ,helva yendi, misafirperverlikleri için teşşekür eden partililer daha sonra dernekten ayrıldılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!