Bozüyük’ün ekonomisine güç katacak proje hayata geçiriliyor

featured

Ziyarette açıklamalarda bulunan Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük ilçesinde yapılması planlanan Lojistik Merkez Projesinin 2023 yılı içinde kalan kısmı için ihale aşamasının tamamlanıp hızla inşaatına başlanacağını söyledi.

Bozüyük’ün jeopolitik konum ve mevcut sanayi yatırımları ile bölgenin göz bebeği konumunda olduğunu ifade eden Yağcı, Lojistik Merkez Projesinin ve Gümrük Müdürlüğü kurulmasının en kısa zamanda hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Yağcı, konuşmasında; “Cumhurbaşkanımız gece gündüz durmaksızın ülkemiz için çalışıyor. Çok büyük projeler ülkemizde hayata geçirildi. 2023 yılı ile birlikte ülkemizin çok daha güzel gelişmeler yaşayacağız, bu anlamda ilçemize de Hızlı Tren, Devlet Hastanesi, Yeni Diş Hastanesi ve bunun gibi bir çok proje kazandırıldı” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “Seçim sona erdi, bundan sonra, zaman birlik ve beraberlik zamanı, hep birlikte Bozüyük için çalışma, üretme ve Bozüyük’ü geliştirme zamanıdır, ben ve arkadaşlarımız bu heyecan ile çalışmalarımıza başladık her türlü fedakârlığı almaya hazırız bu süreçte de Milletvekilimizden değerli katkı, görüş öneri ve desteklerini talep ediyoruz, tüm STK’lar ile birlikte hareket edeceğiz gerekirse sadece elimizi değil tüm gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.Bu sebeple bölgemiz için İlimiz ve Ankara’nın kapısını çok aşındıracağız” dedi.

Veli Çelik, görüşmeler sırasında ara eleman, istihdam ihtiyaçları ve ayrıca Proje Okulumuz olan Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili çalışmalarımız gündeme alındı ve Okulumuzun laboratuvar ihtiyacı konusunda destek istedi.

Ziyaret, oda adına Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı’ya plaket takdimi ile sona erdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve İlçe partililerinin de katıldığı ziyaret programında, Odanın Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş ve Harun Karagöz ile Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik, Meclis Üyesi TOBB Delegesi Hasan Öksüz, Meclis Katip Üyesi Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyesi Ali Osman Şahin ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk bulundu.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!