Bozüyüklü hanımlar bu haber sizin için

featured

Cimnastik, pilates ve bedensel arınma egzersizleri olarak 3 farklı branşta verilecek olan kurslar, hafta sonu ve hafta içi grupları olmak üzere çeşitli yaş gruplarında devam edecek. Bu kapsamda Uğur Mumcu Kültür Merkezi içerisinde bulunan mevcut salonlar verilecek kursun niteliğine göre özel olarak dizayn edildi.

Gerekli her türlü donanımı ile spor yapmaya elverişli hale getirilen salonlar modern görünümleri ile kurslara başlayan öğrenciler tarafından da beğeni ile karşılanırken kursiyerler başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere salonların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

PİLATESİN BİR ÇOK FAYDASI VAR

Konu hakkında açıklama yapan uzman eğitmen Kübra Kurt “Günün büyük kısmını masa başında geçiren şehir insanının vücudu dengesiz olabilmektedir. Silüeti eğri olabilmektedir. Pilates omurgayı dik tutarak size nasıl durmanız gerektiğini öğreten yardımcı bir sistemdir. Zamanla dik durmak bir alışkanlık haline gelmekte, öz güven tazelenmekte, boy daha uzun görünebilmekte ve sırt ağrıları hafiflemektedir.

Her seviyeye uygun; Pilatesi standart bir fitness egzersizi olarak değerlendirmemek gerekir. Pilates’te yaş ve performans sınırlandırması yoktur. Genç, orta yaşlı veya daha önce spor yapmamış olmanız pilatese başlamak için engel değildir.” dedi.

Konuya ilgi duyan vatandaşlarımız Metris Tepe Kültür Merkezi’ndeki müraacat biriminde ayrıntılı bilgi ve kayıtlarını yaptırabilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!