BOZÜYÜK TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİ DERNEĞİ RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

featured

Bu bayramda diğer bayramlar gibi kutsal bayramlarımızdandır. Neşenin, kardeşliğin, merhametin, sevginin, barışın hakim olduğu, insanların birbirine kaynaştığı, birbiriyle dayanıştığı, yardımlaştığı bir bayramdır Ramazan Bayramı.

Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da uzaktan gelen veya gelecek olan insanlar var bayramlaşma nedeniyle. Buradan başka yere bayramlaşmak için gidenler var. Bunların özellikle trafikte dikkatli gitmelerini, trafik kurallarına uymalarını, besmeleli gitmelerini ve gidecekleri, varabilecekleri, varacakları yere sağ salim varmalarını temenni ediyorum, diliyorum, istiyorum buna dikkat etsinler. Trafik kurallarına uymak her şoförün görevidir. Trafik Kanununun özü de hava ve yol durumuna göre gitmektir. Ben şoförlerimize özellikle yol ve hava durumuna göre dikkatli gitmelerini öneriyorum.

Bir de tabi bildiğiniz üzere şehit cenazelerimiz hala gelmeye devam ediyor. Dolayısıyla, bu vesile ile şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bu menfur terör örgütünün bütün faaliyetlerini de kınıyorum. Çünkü bunlar hakikaten bizim ülkemizin düşmanı olan karanlık güçlerin maşası durumundalar, tetikçisi durumundalar. Yoksa kendi akıllarıyla bunu yapmıyorlar. Bu maşalığı yapmasınlar diliyorum. İnşallah ıslah olurlar, inşallah akıllarını başlarına alırlar.

Aksi taktirde bu millet onların aklını başına getirecek gücü, iradeyi, niyeti kendisinde her zaman bulur ve ülkemiz yine sağlıklı, sıhhatli, el birliği ile gelişmesine, büyümesine devam eder. Bunu temenni ediyoruz, bunu diliyoruz. Bu inşallah da böyle olacaktır.
Ülkemizin geleceğinin, yarınlarının parlak olmasını ve bütün insanlarımızın mutlu, sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmesini temenni ediyorum.Ülkemizin ve tüm Müslüman aleminin bayramlarını kutluyorum bayramlarının mübarek olmasını, nice bayramlara tekrar sağlıklı, sıhhatli erişmelerini diliyorum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!