Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasından 834 öğrencimize eğitim yardımı yapıldı

featured

Bu çerçevede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda İlçemiz İlk ve Ortaöğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kaban yardımı yapıldı.

Bozüyük Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ve Okul Müdürü Mehmet Güven ev sahipliğinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Murat Köftecioğlu, İbrahim Bağ ve Kısmet Turan ile Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldı.

Teslim töreni sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, bu tip sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarının ulaştırılması konusunda büyük titizlik ile çalışan, başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir olmak üzere tüm Okul Müdürlerine ve Oda Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir bu çalışmaları sırasında İş dünyasından aldıkları destek ile İlçemizde eğitim gören 834 öğrencimize kışlık kaban verilmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Oda Yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!