BOZÜYÜK KUZEY KAFKASYA KÜLTÜR DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

featured

Bozüyük’te aktif olarak çalışmalarına devam eden Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği ‘Bozüyük Kültürüne Sahip Çıkıyor’ adı altındaki etkinliklerinin bir dalı olan Kafkas oyunları, haftanın her Cuma akşamı dernek binasında gerçekleştiriliyor .
Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği başkanı Fehmi Nilifer yaptığı açıklamada “derneğimizin aktivitilerinden biri olan Kafkas oyunları Gülşah öğretmenimizin eşliğinde her hafta devam ediyor. Bizler gençlerimizi ,çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz ,aileleriz burada,çok güzel bir birlikteliğimiz var, hep beraber bir aile olduk, derneğimizin binasında üst katta çocuklarımız burada çalışırken ,gençlerimiz orta katta ve bayanlarımızda alt katta çalışıyorlar” dedi. Kafkas dans öğretmeni Gülşah Doğu’da “her Cuma akşamı çocuklarımıza kafkas dansları öğretmeye çalışıyoruz, çocuklarımızı teknolojiden biraz olsun uzaklaştırıp birbirlerini ve kültürlerini tanıtmaya çalışıyoruz ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!