BOZÜYÜK KENDİ YEŞİLÇAMINI YARATIYOR

featured

Bozüyüklü Ömer Ateş, Yunus Damaç ,isimli gençler daha önceden yazdıkları film senaryosunun çekimlerine kendi imkanlarıyla Bozüyük’te başladılar. “Adeletin Kanı” isimli senaryo ,dizi biçiminde 11 bölüm halinde seyircisi ile 2019 ocak ayında buluşacak. Bilecik ili ve ilçeleri sınırları içerisinde aksiyon – polisiye tarzı olan Adaletin Kanı , zor şartlar altında çekimleri sürüyor.

Konu ile ilgili muhabirimize açıklamada bulunan yapımcı ve yönetmen Ömer Ateş ;
“Adaletin kanı yaklaşık 2 yıl önce amatör anlamda tasarladıgımız bir projeydi. Adaletin kanı için ilk basvurumuzu Turizm ve Kültür Bakanlığına yaptıgımızda başvuru sayısının fazla olduğunu belirttiler ve ödenek miktarının az olmasından dolayı başvurumuzdan olumlu bir sonuç alamadık .

Bizde ekip arkadaşlarımızla . tekrar bir düzenleme yapıp kendi imkanlarımızla bu projeyi yeniden dizi haline getirmeye karar verdik . Gerekli başvuruları yaparak ,gerekli izinlerimizi tamamladık. Tekrardan Emek ve özveri ile bu projeye başladık .Malumunuz hepimiz çalışan insanlar olduğumuz için işimizden arta kalan zamanlarımızda çekim çalışmalarımıza devam edeceğiz . Önümüzde sayılı bir zaman dilimi, bir çalışma takvimi var , ben ve ekip arkadaşlarım biraz zorlanacağız ama seyircilerimize ve takipçilerimize çok keyifli bir dizi sunacağız. Takipçilerimiz bizi youtube ‘ta ” Bidebu TV ” kanalımızdan takip edebilirler”  dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!