BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE

featured

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Bir Kitap Getirene Bir Bilet” kampanyası başlatıldı. Kampanya 6 Aralık 2018 Perşembe sabahı verilmeye başlayan “Kaç Baba Kaç” adlı oyunun ücretsiz biletleri ile başlarken ücretsiz tiyatro biletini almaya gelen vatandaşlar yanlarında getirdikleri kitabı vererek biletlerini aldı.

Kampanya kapsamında toplanacak kitapların ihtiyacı olan okulların kütüphanesine bağışlanacağı öğrenilirken her oyun için biletler bir gün öncesinden Metristepe Kültür Merkezi’nden veriliyor. Yetişkin oyunlarına yönelik olan bu kampanya ile birlikte çocuk oyunları için de “Bir Oyuncak Getirene Bir Bilet” kampanyası başlatılırken kampanyanın 8 ve 9 Aralık Cumartesi ve Pazar günü sahnelenecek olan çocuk oyunları için geçerli olacağı kaydedildi.

Çocuk oyunları için bilet almak isteyenler yine oyunun 2 gün öncesinden Metristepe Kültür Merkezi’nden yanlarında getirdikleri oyuncakları vererek bilet alabilecekler. Çocuklara paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğretmek amacı ile başlatılan kampanya çerçevesinde toplanacak eski ve kullanılabilecek durumdaki oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek. Kampanya 7 Aralık 2018 Cuma sabahı verilmeye başlanacak olan “Hapşuu” ve 8 Aralık 2018 Cumartesi sabahı verilmeye başlanacak “Hayy” oyunu için geçerli olacağı kaydedildi. Ayrıca kampanyaya katılımın zorunlu olmadığı belirtildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!